Huisdieren gered na keukenbrand van Ummenstraat Zwolle

Zwolle – In een woning aan de Van Ummenstraat in Dieze Oost is vrijdagavond rond 20.35 uur een kleine brand ontstaan. Uit de woning op de eerste verdieping van een appartementencomplex kwam in eerste instantie een behoorlijke rookontwikkeling.

De brand zou in de keuken van het pand ontstaan zijn. De bewoonster van het pand redde een hond en een kat uit de woning. De brandweer kon later een andere kat uit het pand aan de mevrouw overhandigen. Er zijn voor zover bekend geen gewonden. Rond 21.05 uur kon door de brandweer het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Het huis werd geventileerd om de rook te verdrijven.

150619_Keukenbrand_vanUmmenstraat_10

150619_Keukenbrand_vanUmmenstraat_11

150619_Keukenbrand_vanUmmenstraat_12

150619_Keukenbrand_vanUmmenstraat_13

150619_Keukenbrand_vanUmmenstraat_14

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *