Auto klem gereden door politie Bachlaan Holtenbroek

Zwolle – Zondagavond 12 juli is er op de Frobergerstraat door de politie een auto klemgereden.

150712_Zwolle_21-2

Er zaten twee personen in de auto, hiervan is er één aangehouden door de politie en de andere persoon zou zijn ontkomen, het is niet bekend of hij al is aangehouden. De politieauto liep lichte schade op en de klemgereden auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Enkele buurtbewoners kwamen een kijkje nemen. Waarom de auto was klemgereden is niet bekend.

150712_Zwolle_16-2

150712_Zwolle_14-2

150712_Zwolle_15-2

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *