Vat met onbekende inhoud aangetroffen tunnel Heinoseweg bij Wythmen

Zwolle – Zondag avond kreeg brandweer Zwolle opdracht om met gepaste spoed naar de Heinoseweg te gaan ter hoogte van Wythmen. Wat de brandweer hier aantrof was een vat in de voetgangerstunnel onder de Heinoseweg.

150712_Zwolle_22-2

Omdat onbekend was wat de inhoud van het vat was werd het vat met perslucht uit de tunnel gehaald en vervolgens afgevoerd door de ROVA.
Ook AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) is ter plaatse geweest.

150712_Zwolle_10-2

150712_Zwolle_11-2

150712_Zwolle_12-2

150712_Zwolle_13-2

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *