Auto verliest aanhanger op Ceintuurbaan Zwolle

Zwolle – Op de Ceintuurbaan in Zwolle is zondagavond rond 19.05 uur door een losgschoten aanhangwagen een andere auto dusdanig beschadigd, dat het afgesleept moest worden. De bestuurder van die auto raakte daarbij licht gewond.

150809_ongeval_ceintuurbaan_Zwolle_01

Een auto die vanuit Zwolle in de richting van Wijthmen reed verloor ter hoogte van de Kuyerhuislaan door nog onbekende reden de aanhangwagen. De aanhanger ging zijn eigen weg en belandde op de andere rijbaan. Hier kon een oudere bestuurder de aanhanger niet meer ontwijken. De aanhanger ramde zijn auto waardoor de deur open gepeld werd. De bestuurder van de auto had slechts enkele wondjes door rondvliegend glas. Drie andere voertuigen konden de aanhanger ontwijken.  Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto geborgen, en ook de aanhanger is meegenomen.

150809_ongeval_ceintuurbaan_Zwolle_02

150809_ongeval_ceintuurbaan_Zwolle_03

150809_ongeval_ceintuurbaan_Zwolle_04

150809_ongeval_ceintuurbaan_Zwolle_05

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *