Grote chaos na aanrijding Heinoseweg Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag rond 12.20 uur raakten twee auto’s zwaar beschadigd na een kettingbotsing op de Heinoseweg bij Zwolle.

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_01

Vier auto’s hadden een aandeel bij de botsing. Bij het ongeval waren een aantal kinderen betrokken. Het was ter plekke een grote ravage. Het verkeer werd over een parkeerplaats en een parallelweg geleid. De afdeling van de politie Verkeersongevallenanalyse (VOA) deed onderzoek naar oorzaak van de aanrijdingen.

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_02

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_03

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_04

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_05

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_06

150809_ongeval_heinoseweg_Zwolle_07

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
640