Man aangehouden na achtervolging

Zalk, ‘s Heerenbroek – Agenten hebben zondagmiddag 9 augustus op de Zalkerdijk een 26-jarige man uit Rekken aangehouden voor de diefstal/heling van een Alfa Romeo en het verlaten van een plaats ongeval.

150809_gestolen_auto_Zalk_10

Zondagmorgen werd gemeld dat de Alfa Romeo was gestolen bij een woning aan de Zwolseweg in ’s Heerenbroek. Later die morgen zagen familieleden van de aangever de auto rijden en belden de politie. Op de Zalkerdijk zagen agenten de auto en gaven de bestuurder een stopteken. De man ging er met hoge snelheid vandoor.

Aanhouding

Tijdens de daaropvolgende achtervolging reed de man tegen een geparkeerde auto op de Dijksweg en ging er lopend vandoor. Agenten konden hem aanhouden op de Zalkerdijk. Vermoedelijk is de verdachte ook betrokken bij een poging diefstal in twee auto’s die geparkeerd stonden aan de Schoolsteeg in ’s Heerenbroek. De politie onderzoekt de zaak.

150809_gestolen_auto_Zalk_11

150809_gestolen_auto_Zalk_12

150809_gestolen_auto_Zalk_13

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *