Aanhouding na achtervolging Lassuslaan Holtenbroek Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond rond de klok van 22.00 uur klonken er in de wijk Holtenbroek sirenes. Deze waren van de politie die twee auto’s achtervolgden.

150814_achtervolging_holtenbroek_zwolle_11

De achtervolging begon volgens getuigen in Stadshagen en eindigde met een aanrijding met een paaltje op de Lassuslaan. Na de aanrijding zijn er vermoedelijk twee mensen gevlucht. Een persoon is aangehouden. Getuigen spraken ook nog over een Volkswagen Golf die erbij betrokken was. Deze zou met hoge snelheid zijn gevlucht. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de voortvluchtigen, of deze zijn aangetroffen is onbekend. Ook wat de reden was voor de achtervolging.

Berger Wolves heeft het voertuig geborgen.

150814_achtervolging_holtenbroek_zwolle_10

150814_achtervolging_holtenbroek_zwolle_12

150814_achtervolging_holtenbroek_zwolle_13

150814_achtervolging_holtenbroek_zwolle_14

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Eén gedachte over “Aanhouding na achtervolging Lassuslaan Holtenbroek Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *