Korte schuurbrand aan Graspieperstraat in Stadshagen Zwolle

Zwolle – rond de klok van 16:45 sloegen de stoppen er ineens uit in een woning aan de Graspieperstraat.  Zij heeft heeft polshoogte genomen in de schuur en daar stond een frituurpan en vrieskist in de hens. Ze heeft direct de brandweer gebeld en heeft nog de stekkers uit het stopcontact kunnen trekken. In de schuur was kortsluiting ontstaan in de frituurpan of diepvries die in de schuur stonden.

150815_Schuurbrand_graspieperstraat_zwolle_01

De brandweer had de brand snel onder controle, de schuur heeft geen grote schade opgelopen.

150815_Schuurbrand_graspieperstraat_zwolle_02

150815_Schuurbrand_graspieperstraat_zwolle_03

150815_Schuurbrand_graspieperstraat_zwolle_04

150815_Schuurbrand_graspieperstraat_zwolle_05

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *