Motorrijder onderuit op N331 (Westenholterallee)

Zwolle – Zondagavond rond rond 18.00 uur is een motorrijder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Westenholterallee.

150823_ongeval_westenholterallee_20

De motorrijder ging onderuit in de bocht, vanaf Westenholte richting Verkeersplein Zwolle Zuid. Bij de glijpartij die volgde werd een verkeersbord omgereden. Een rijbaan werd tijdelijk afgezet. De gewonde man werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

150823_ongeval_westenholterallee_25

150823_ongeval_westenholterallee_24

150823_ongeval_westenholterallee_23

150823_ongeval_westenholterallee_22

150823_ongeval_westenholterallee_21

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *