Auto in weiland na enkelzijdig ongeval

Laag Zuthem – Omstreeks 16:00 werd er een ongeval gemeld aan de Hagenweg in Laag Zuthem. Hierbij is een auto in een weiland beland en tegen een schuur aan gereden. Er zaten 3 personen in de auto waarvan er 1 zo gewond is geraakt dat deze is afgevoerd met de ambulance richting het ziekenhuis in Zwolle.

De automobilist die richting de N35 reed kwam nog door onbekende oorzaak in de berm en raakte daardoor vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en reed hierdoor een weiland in. Door de snelheid die hij op dat moment nog had reed hij aan de andere kant van het weiland tegen een muur aan van een schuur.

151024_ongeval_hagenweg_20

De personen waren al uit het voertuig toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De VOA heeft sporen veilig gesteld om onderzoek te doen naar de snelheid die de persoon reed op het moment van het ongeval. De auto is geborgen door Wolves.

151024_ongeval_hagenweg_21

151024_ongeval_hagenweg_22

151024_ongeval_hagenweg_23

151024_ongeval_hagenweg_24

151024_ongeval_hagenweg_25

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *