Auto op zijn kant na ongeval op Rijnlaan – Waallaan

Zwolle – Rond de klok van 13:00 werd er zondag een ongeval gemeld op de kruising Waallaan met de Rijnlaan. Omdat er vermoedelijk mensen bekneld zaten werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een auto aan op zijn kant.

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan017

De inzittenden van de Matiz konden zonder knipwerk van de brandweer uit het voertuig komen. Beide zijn onderzocht door de verpleegkundigen in de ambulance. Niemand was gewond maar des ondanks werd het kindje toch even meegenomen naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde op de genoemde kruising op het moment dat de verkeerslichten buiten werking waren. Een van de bestuurders heeft de ander over het hoofd gezien.

Ondanks de aanwezige hulpdiensten creëerden sommige verkeersdeelnemers gevaarlijke situaties. Waarbij op een moment bijna de berger van Wolves aangereden werd.
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan015
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan012

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan013

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan014
160110_ongeval_waallaan_rijnlaan016

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan010

160110_ongeval_waallaan_rijnlaan011

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.