Zoektocht naar vermiste Zwollenaar vandaag niets opgeleverd.

Zwolle – Vandaag heeft de nationale politie in samenwerking met team Oost-Nederland verder gezocht naar de 21 jarige Zwollenaar. Deze is sinds afgelopen donderdag vermist. Na al enkele dagen volop zoeken werd vandaag de politieboot P66 ingezet. Deze had diverse sonar apparatuur aan boord.

160130_zoekactie_vermiste_man_010

Na enkele malen de Noorderkolk door te varen en ook een deel van het Zwartewater kwam de boot uiteindelijk naar de kant. Er kwamen nog meer agenten aan boord om te helpen. Even later werd de probe aan de haak gehangen om een sectorscan uit te voeren. Al snel leek men “beet” te hebben en werd direct het duikteam van het ArrestatieTeam opgetrommeld samen met de Technische Recherche. Nadat de duiker in het water lag begon het zoeken. Na enige tijd kwam de bevestiging dat men wat gevonden had. Helaas bleek het hier om een aanhanger te gaan die in het water lag. De zoekactie van vandaag is gestaakt.

160130_zoekactie_vermiste_man_011

160130_zoekactie_vermiste_man_012

160130_zoekactie_vermiste_man_013

160130_zoekactie_vermiste_man_014

160130_zoekactie_vermiste_man_015

160130_zoekactie_vermiste_man_016

160130_zoekactie_vermiste_man_017

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

2 gedachten over “Zoektocht naar vermiste Zwollenaar vandaag niets opgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.