Vrouw rijdt auto de IJssel in bij Wijhe

Wijhe – Zondag avond is een vrouw met haar auto de IJssel ingereden nadat zij haar navigatie iets te letterlijk volgde. Ze kon nog wel zelfstandig 112 bellen en de auto uit komen.

160221_persoon_te_water_020

Volgens de brandweer volgde de vrouw de aanwijzingen van het navigatiesysteem, maar had ze niet in de gaten dat het pontje op dat moment aan de andere kant van de IJssel was. Met als gevolg dat ze het water in reed. Ze was niet bekend in de omgeving.

De kapitein van de pont zag het ongeluk gebeuren en is naar de kant van Wijhe gevaren. Hij heeft de bestuurster uit het water kunnen halen. Beiden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakten niet gewond.

De veerdienst was voor de rest van de avond gestremd. Rijkswaterstaat gaat op een later moment de auto uit het water halen door middel van een boot. Het is niet zeker of de auto nu nog op de zelfde plek ligt.

160221_persoon_te_water_021

160221_persoon_te_water_022

160221_persoon_te_water_023

160221_persoon_te_water_024

160221_persoon_te_water_025

160221_persoon_te_water_026

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *