Overval bij Timmerman Vishandel aan Veemarkt

Zwolle – Zaterdagavond rond de klok van 20:30 heeft er zich een overval plaats gevonden bij Timmerman Vishandel. Een getuige heeft het zien gebeuren en heeft de politie gebeld.

160227_Overval_timmerman_Vishandel_020

De overval gebeurde bij een aanhanger van Timmerman. De dader is gevlucht in onbekende richting. Maar dankzij een getuige kon er een goed signalement afgegeven worden en hierop werd er een burgernet uit gedaan. Er werd verzocht uit te kijken naar een blanke jongeman van ongeveer 30 jaar met een lengte van 1m85 met een lichte korte jas aan. Na een half uur werd de burgernet beeindigd. Er is geen persoon aangehouden. Of er een buit is, is onbekend.

160227_Overval_timmerman_Vishandel_021

UPDATE:

Twee mannen aangehouden na beroving ondernemer

Zwolle – De politie heeft zaterdagavond twee mannen uit Rotterdam van 27 en 36 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van beroving van een 54-jarige viskraameigenaar. Het slachtoffer raakte niet gewond. De beroving vond plaats op de Veemarkt in Zwolle. Doordat het slachtoffer snel melding deed wist de politie de auto van de verdachten op te sporen en klem te rijden op de A28. Na de beroving werd ook gebruik gemaakt van Burgernet.

Bij het afsluiten door de eigenaar van zijn kraam wisten de twee Rotterdammers de tas met de dagopbrengst uit zijn handen te rukken en er vandoor te gaan. De collega’s van de Landelijke Eenheid zagen de auto van de daders rijden en gingen er achteraan om ze vervolgens langs de kant te zetten. De twee verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook hun auto werd in beslag genomen voor onderzoek. Vandaag wordt het politieonderzoek voortgezet.

160227_Overval_timmerman_Vishandel_022

160227_Overval_timmerman_Vishandel_023

160227_Overval_timmerman_Vishandel_024

160227_Overval_timmerman_Vishandel_025

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *