Vermiste man na grote zoekactie aangetroffen

Dronten – Vanmorgen rond de klok van half twaalf vloog er een politieheli boven het bos bij het asielzoekers centrum. Hierna werd er rond kwart voor twaalf een burgernet uitgegeven voor de vermissing van een man die fietsend vanuit Kampen is vertrokken richting Dronten. Ondertussen was er op de grond al een grote zoekactie gaande in dat gebied met onder andere speurhonden. De politieheli had de fiets van de man al gevonden, dus nu was het zaak de man zelf te vinden.

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_001

De politieheli heeft nog enkele zoekslagen gemaakt boven het geboste gebied. Er waren veel agenten zoekende op de grond. Totdat er ineens 3 agenten het bos in gingen en er een pickup het bos uit kwam rijden met de man achterin de auto. De man maakte een verwarde indruk en kreeg bij aankomst direct een kop warme koffie aangeboden. Niet veel later kwam er een ambulance om de man te onderzoeken.

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_002

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_003

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_004

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_005

160424_Burgernet_dronten_vermissing_politieheli_006

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *