Auto klapt achterop vrachtwagen op Ceintuurbaan Zwolle

Zwolle – Rond de klok van 8:50 is er een ongeval gebeurt op de Ceintuurbaan ter hoogte van kruising met de Dokter Spanjaardweg. Hierbij is een personenauto met een ouder echtpaar achterop een vrachtwagen gereden.

IMG_9911-bewerkt-2

De mannelijke bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel. Aldus getuigen reed het echtpaar op de baan om rechtsaf te slaan de Dokter Spanjaardweg op, maar reden ze daarna de hoofdrijbaan weer op. Het letsel van de mannelijke bestuurder is onbekend. De opgeroepen brandweer heeft de weg even schoon gemaakt en is vervolgens weer retour gegaan. Wolves heeft de auto geborgen en de politie heeft getuigen gehoord. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. Deze had wat lichte schade.

IMG_9914-bewerkt-2

IMG_9916-bewerkt-2

IMG_9923-2

IMG_9925-2

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

2 gedachten over “Auto klapt achterop vrachtwagen op Ceintuurbaan Zwolle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *