Meisje wordt geraakt door afgebroken tak

Zwolle – Woensdag rond de klok van half zeven is er in de Anjerweg een meisje, die kranten rond bracht, getroffen door een tak die afbrak van een boom.

160713_geplet door boom_101

Zij raakte hierbij bekneld onder de boom. Maar wist op eigen kracht naar huis te bellen om te vertellen dat ze onder een boom lag. Ze wist ook op eigen kracht onder de boom vandaan te kruipen. Zij liep zover bekend geen letsel op. De fiets ligt nog vast onder de zware tak.

160713_geplet door boom_100

160713_geplet door boom_102

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *