Verdachte stof aangetroffen in bos langs Valkenbergweg

Zwolle – Rond de klok van half vier kwam er bij de meldkamer in Apeldoorn een melding binnen van een passant die in de buurt van de Zalnepad een verdachte poeder had aangetroffen op 3 plekken bij elkaar. Hierop is de gemeente gestuurd om te bepalen of het inderdaad om een stof die mogelijk gevaarlijk zou kunnen zijn. Na twijfel hebben zij contact opgenomen met de meldkamer om alsnog maar de brandweer te sturen samen met de AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen).

160714_verdachte stof Zalnepad_104
Verdachte poeder zalnepad Zwolle

De mannen van de gemeente hebben gebied beveiligd totdat de brandweer ter plaatse was. Al snel bleek na komst van de AGS dat het een ongevaarlijke stof betrof. Het was namelijk poeder uit een poederblusser. Waarom iemand dat zou willen dumpen is onbekend.

Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Verdachte poeder zalnepad Zwolle
Locatie melding
Locatie melding

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *