Woningbrand Rietgras Stadshagen trok veel bekijks

Zwolle – Zaterdag rond de klok van 11:40 kwam er bij de brandweer een melding binnen dat er een woningbrand zou zijn aan de Rietgras in de Zwolse wijk Stadshagen. De sirenes en zwaailichten trokken veel bekijks aan het adres. De brand viel uiteindelijk mee. Het betrof een vergeten pannetje op het vuur.

161008_woningbrand-rietgras-stadshagen-zwolle_020

Een verjaardagsfeestje dat aan de gang was liep ineens leeg door de sirenes. Enkele kinderen mochten even in de brandweerauto zitten. Tot grote vreugde van de kinderen zelf.

161008_woningbrand-rietgras-stadshagen-zwolle_021

161008_woningbrand-rietgras-stadshagen-zwolle_023

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *