Auto uitgebrand na onderhoudsbeurt

Zwolle – Woensdag avond rond de klok van half zeven kwam er bij de meldkamer een melding binnen over een auto die in de brand zou staan aan de Steenboerweg. Een getuige zag vlammen onder de motorkap uit komen. Hierop werd zowel politie als brandweer naar Westenholte gestuurd.

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_001

De brandweer had de brand snel onder controle en dankzij de politie is de brand niet overgeslagen naar de auto die ervoor stond. De auto had net een onderhoudsbeurt gehad vertelde de eigenaresse. Of dit de oorzaak is van de brand zal onderzocht moeten worden. Brandstichting is uitgesloten. De brand trok veel nieuwsgierige mensen. Berger Wolves heeft het voertuig geborgen.

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_002

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_003

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_004

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_005

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_006

161026_voertuigbrand-steenboerweg-zwolle_007

(mobiele foto’s)

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.