Auto negeert bussluis en rijdt carter lek

Zwolle – De brandweer is zaterdagavond rond de klok van zeven uur uitgerukt voor het reinigen van het wegdek in Stadshagen aan de Koperslagerstraat waar een oliespoor zou liggen.

Een automobilist die vermoedelijk niet bekend is in Zwolle is met zijn auto door een bussluis gereden die ter hoogte van de Werkerlaan ligt. Hierbij is zijn carter lek geslagen en heeft de auto een lekke band opgelopen. De brandweer trof de auto aan in de Leiendekkerstraat. Er was echter geen bestuurder te vinden. Deze kwam pas enige tijd later aan. De kans bestaat dat de eigenaar van de auto voor de kosten mag opdraaien van het reinigen.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd en vervolgens samen met de Rova zout gestrooid zodat het niet gaat opvriezen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.