Harde klapper op kruising Middelweg – Van Wevelinkhovenstraat

Zwolle – Vrijdag avond rond de klok van half elf heeft er zich een ongeval voorgedaan op de Middelweg – Van Wevelinkhovenstraat. Hierbij is 1 persoon licht gewond geraakt. De kruising is enige tijd grotendeels afgesloten geweest voor het verkeer.

Rond de klok van 22:30 gingen de piepers van de brandweer piepen. Er zouden aldus de melding meerdere voertuigbranden zijn aan de Bisschop Willebrandlaan.
(P 1 Brand Wegvervoer Bisschop Willebrandlaan Middelweg Zwolle 041631 (personenautos)) Hierop is de brandweer uitgerukt. Als snel werd duidelijk dat het niet om een brand ging maar een best aanrijding tussen 2 personen auto’s. Inmiddels was ook de OVDG gealarmeerd en meer ambulances. Mogelijk omdat er in een van de personenauto’s een paar kinderen zaten. Uiteindelijk bleek alleen de persoon van de zwaarst beschadige auto licht gewond te zijn en moet mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Berger Wolves heeft de voertuigen geborgen en ROVA heeft gezorgd dat de weg schoon gemaakt werd. Rond de klok van 23:30 werd de weg weer vrijgegeven.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *