Lichtgewonde bij brand aan Amperestraat Zwolle

Zwolle – Maandagavond rond de klok van kwart over zeven heeft er een korte brand gewoed bij een bedrijf aan de Amperestraat in de Marslanden. De eigenaar van het pand heeft rook ingeademd.

De brand is vermoedelijk begonnen in elektronische apparatuur die op de eerste etage stond. De brand werd opgemerkt door een voorbijganger, die op zijn beurt alarmnummer 112 belde en doorgaf dat hij vlammen achter het raam zag. De eigenaar, die nog in het pand was, is gewaarschuwd en heeft nog een bluspoging gedaan door 2 poederblussers leeg te spuiten op de brand. Bij deze actie heeft hij rook ingeademd en moest uiteindelijk onderzocht worden door het aanwezige ambulancepersoneel.

De vele instrumenten boven hebben aardige schade opgelopen door de poging de brand te blussen met de poederblusser. Team Brand Onderzoek zal mogelijk nog onderzoek doen naar de oorzaak

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.