Bootje varen bij IJsvereniging WVF Westenholte Zwolle

Zwolle – Vrijdag avond kon er net zoals vorig jaar weer kano worden gevaren op de ijsbaan in Westenholte. Omdat het vierde jaar op rij de schaatspret weer enorm was tegengevallen besloot de ijsvereniging om net zoals vorig jaar weer de ijsbaan om te dopen tot kanoplas. 

Vrijdag avond kwamen 19 teams tegen elkaar uit in een rondje over de ijsbaan. Het doel was vooral plezier te hebben en droog te blijven.
Helaas kreeg 1 team toch een nat pak en mocht terug lopen. Nadat alle teams gevaren hadden werd de halve finale geroeid en daarna de finale. Na afloop van het evenement werd de stop eruit getrokken en kon het water van de ijsbaan weer weg lopen, aangezien de kans zeer klein is dat er nog een lange vorst periode komt.  

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *