Jongens krijgen nat pak na slippartij

Zwolle/Hasselt – Dinsdag avond is een auto door stuurfout te water geraakt op de Werkerlaan. Hierbij hielden 2 jongens een nat pak over. De jongens reden over de Werkerlaan komende uit stadshagen. Maar ter hoogte van de Hasselterweg ging het fout.

De bocht werd te ruim genomen en hierdoor raakten zij in de slip en kwamen in de sloot tussen de Werkerlaan en Hasseltweg op de kop in de sloot. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder en bijrijder onderzocht maar hadden geen letsel overgehouden aan de glijpartij. De ouders van de jongens kwam ter plaatse en hebben de jongens opgevangen. Nadat Wolves de auto uit de sloot had gehaald hebben ze nog wat bezittingen uit de auto gehaald. 

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *