Getuigen redden vrouw uit voertuig te water

Zwolle – Zaterdag rond de klok van half 12 is een vrouw met haar auto te water geraakt aan de Wijheseweg ter hoogte van de Oude Marslaan in Zwolle-zuid. Een tweetal personen die het zagen gebeuren hebben geen moment getwijfeld en zijn direct uit de auto gestapt en het water ingesprongen om de vrouw uit de auto te redden. 

De vrouw is mogelijk onwel geworden en is hierdoor van de weg geraakt. Zij raakte ter hoogte van de Oude Marslaan van de weg en schramde de geleiderail en maar raakte wel een verkeersbord en vervolgens rakelings langs een lantaarnpaal te vliegen het water in. Een tweetal mensen zagen het gebeuren en zijn gelijk het water ingesprongen om de vrouw te redden. Ondertussen werd er door een ander 112 gebeld om hulp in te schakelen. De brandweer hoefde niet in actie te komen. De vrouw was immers al uit het voertuig. Zij is onderzocht door de ambulance en meegenomen naar het ziekenhuis. Het letsel is onbekend. Berger Wolves heeft het voertuig uit het water getakeld. 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.