Bestuurder met auto op de kop langs de N35

Zwolle/Wythmen – Zaterdag middag rond de klok van 17:25 hoorden bewoners aan de N35 (Heinoseweg) een harde doffe klap. Toen zij polshoogte gingen nemen troffen ze een auto aan op de kop in de berm. 

Een jongeman kwam met zijn auto uit de richting van Heino en raakte even buiten westen ter hoogte van een flauwe bocht.. Hierdoor knalde hij op een lantaarnpaal en kwam op zijn kop tot stilstand. De jongen kwam toen de auto tot stil stand gekomen was pas weer bij bewustzijn. De buurtbewoners hoorden de klap en hebben direct de hulpdiensten gebeld. Die waren snel ter plaatse. De jongen was inmiddels zelfstandig uit zijn auto gekropen en is tegen een boom aan gaan zitten. Het ambulance personeel heeft hem onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.