Eindoefening Brandweer Zwolle

Zwolle – Maandag en dinsdag avond hebben de leden van het korps brandweer Zwolle weer hun jaarlijkse eindoefening gehad. Deze wordt jaarlijks gehouden vlak voor de vakantie periode. Met dit jaar als casus een ongeval bij een tankstation. Hij werd gehouden op het terrein van Rijkswaterstaat langs de A28.

Bij het ongeval is een auto het terrein van het tankstation opgereden met hoge snelheid. Hierbij raakte hij een stilstaande auto en ketste af richting de shop. Hier kwam hij in tot stilstand. Door de klap schoot de achterste auto tegen zijn voorganger die vervolgens bovenop zijn voorganger. In totaal waren er 3 gewonden die ook nog een bekneld zaten. Twee slachtoffers (medewerkers van het tankstation) zijn helaas overleden. Dit was een medewerker die in de shop stond, deze kwam onder de auto terecht en was op slag overleden. Het andere personeelslid kwam klem te liggen onder een auto. Er is nog een poging gedaan om het slachtoffer te redden maar slachtoffer was er slecht aan toe. Nadat deze was bevrijd is er nog een reanimatie gestart, maar dit mocht niet meer baten.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *