Fietser zwaar gewond na aanrijding met auto (geupdate)

Zwolle – Woensdag avond is er een fietser aangereden op kruising Oude Wetering met de Laan der Molens in de wijk Stadshagen. De fietser werd geschept door een auto die aldus getuigen met hoge snelheid over de Laan der Molens reed. De auto is vervolgens doorgereden en even later terug gereden naar de plaat van het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 19:15. De fietser was enige tijd niet aanspreekbaar en werd er dus besloten om zoveel mogelijk hulpdiensten ter plaatste te laten komen. Zo werd ook de traumaheli met het MMT (Mobiel Medisch Team) opgeroepen uit Groningen. Uiteindelijk kwam de persoon bij en is de traumaheli gecanceld. Het aanwezige ambulance personeel heeft het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is aangehouden en meegenomen naar het bureau. De VOA (VerkeersOngevallen Analyse) heeft de sporen veilig gesteld. Vervolgens heeft Berger Wolves heeft het voertuig door middel van een verticale lift geborgen. Dit om zoveel mogelijk sporen in en om de auto niet te vernietigen. Hoe het met het slachtoffer gaat is onbekend.

Update: De gewonde fietser betreft een 34 jarige man uit Mastenbroek. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis met zware verwondingen. Er bestaat nog onduidelijkheden over wie er in de auto heeft gereden. Politie onderzoekt nog altijd uit welke richting de auto kwam. Ook zou de familie in de wijk nou niet echt goed aangeschreven staan. Bron: De Stentor. Artikel 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.