Flinke kop staart aanrijding Hasselterweg (N331)

Zwolle – Vanavond rond de klok van half zeven vond er een ongeval plaats op een van de belangrijkste wegen in Zwolle, de Hasselterweg. Hierbij is een persoon gewond geraakt en met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hierdoor ontstond een enorme file die voor veel vertraging zorgde.

Bij aankomst troffen de agenten een drietal auto’s aan die op elkaar gebotst waren. In eersre instantie leek er een iemand bekneld te zitten in de auto. Hierop is de brandweer opgeroepen om deze te bevrijden. Ter plaatse was de persoon al uit het voertuig. De inzittende van deze auto is door ambulance personeel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. Maar omdat de ambulance, die half in de middenberm stond, niet weg kon komen moest de brandweer er toch aan te pas komen om deze vlot te trekken. Met wat kracht van de brandweer stond de ambulance snel weer op de weg. 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.