Koude maar erg indrukwekkende lichtjesavond op Kranenburg Zwolle

Zwolle – Zaterdagavond organiseerde stond weer in het teken van de jaarlijkse lichtjesavond. Deze avond was Begraafplaats Kranenburg, het terrein van crematorium Kranenburg en begraafplaats Bergklooster verlicht met fakkels en vuurkorven.

Op een aantal plaatsen langs de route werd livemuziek ten gehore gebracht. Tijdens deze wandeltocht werd de mogelijkheid geboden om op uw eigen manier uw overleden dierbaren gedenken en bij de verschillende gedenkplekken een lichtje plaatsen. De wandeltocht was er voor iedereen die iemand heeft verloren. Ook als degene die u wilde gedenken elders een laatste rustplaats heeft was u van harte welkom. Na de wandeling kon er een bakje koffie/thee genuttigd worden.

Het gedicht van dit jaar is geschreven door Jeanette H. Reitsma

Oproep

Licht

verlicht
de donkere randen
van de pijn

doorschijn
de lijnen
naar ons toen

verschijn
voor even
de herinnering
tot een beeld
dat ik voel

en verzoen
met het leven
mij
nu

licht

Zaterdagavond hebben rond de 1500 personen aan de wandeltocht deelgenomen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.