Overleden persoon aangetroffen in sloot bij zorgcentrum Zandhove

Zwolle – Zondag avond rond de klok van kwart voor zeven is er door twee passanten een overleden persoon aangetroffen in een sloot bij zorgcentrum Zandhove.
Daarop werden direct de hulpdiensten ingeschakeld.

Er kwamen 2 ambulances ter plaats samen  met twee politie auto’s en drie brandweervoertuigen. De persoon is uit het water gehaald alleen mocht hulp niet meer baten en bleek al te zijn overleden. De rolstoel van de persoon stond nog op de kade. De forensisch arts is ter plaatse gekomen voor de schouw en even later kwam ook de technische recherche om eventuele sporen veilig te stellen. Alles lijkt op een triest ongeval. De twee personen die het slachtoffer hebben gevonden zijn ondervraagd.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *