Politie rijdt fietser klem na achtervolging

Zwolle – Er heeft op maandagochtend een politieachtervolging plaats gevonden op een fietser. Hij zou zijn aangesproken door agenten, maar is er vandoor gegaan. De politie heeft de man hierna klem gereden op de Praetoriusstraat in Holtenbroek. De man is gewond geraakt aan zijn been nadat hij klem kwam te zitten tussen een hek en de politieauto.

Waarom de man werd achtervolgd, is onbekend. Hij zou mogelijk gezocht worden in een lopende zaak. In verband met het opgelopen letsel is hij onder politiebegeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft sporen veilig gesteld op de plaats van de crash. Deze zullen verder worden onderzocht.

Bij de crash zijn een hekje van de hoekwoning en twee ijzeren hekken gesneuveld. Ook de auto van de politie is niet ongeschonden gebleven.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.