Verloren lading voer op de weg veroorzaakt ongeval N331

Zwolle – Zaterdag ochtend heeft er zich een ongeval voor gedaan op de Westenholterallee (N331) ter hoogte van de Boeierweg. Hierbij is een auto over de kop geslagen en tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De oorzaak van het ongeval was een verloren lading voer op de Westenholterallee waardoor de automobilist de macht over zijn stuur kwijt raakte. Van een te hoge snelheid is geen sprake geweest. 

De jonge automobilist kwam uit de richting van Westenholte en werd in de bocht verrast door de verloren lading. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en raakte in een slip en vloog vervolgens over de kop en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder kon zelf uit de auto klimmen. Hij is onderzocht door ambulance personeel. En had geen ernstige verwondingen. 

De politie heeft een rijstrook afgesloten voor verkeer in verband met de grote hoeveelheden voer op de weg. 
Enkele vrienden van de bestuurder kwamen ook nog even polshoogte nemen hoe het met hun vriend was. Zij kwamen er al snel achter dat hij ongedeerd was. Dus kon er wat gelachen worden. Vooral de vraag hoe hij eruit gekomen was bleef komen maar ook het besef van geluk dat hij niet doorgerold was het water in. De jongen had vrijdag nog zijn auto lopen showen aan zijn vrienden want had hem nog niet zolang. 

De weg is schoongeveegd door de ROVA en de auto is geborgen door Wolves.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.