Sleepbootdagen Zwartsluis 2018

Zwartsluis – 10,11 en 12 mei stond in het teken van sleepboten en duwboten in Zwartsluis. Toen was het weer tijd voor het evenement “Sleepbootdagen”. Tijdens dit evenement lagen er een paar honderd boten in en rondom Zwartsluis. Van kleine bootjes tot grotere boten. Een mooi moment om met het gezin eens een kijkje te nemen. Daarom deze keer een meer privé foto reportage dan nieuws item.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
614