Tractor komt in botsing met stadsbus

Zwolle – Donderdag heeft er zich rond 17:00 een aanrijding plaats gevonden op de kruising Hasselterweg met de Westenholterallee. Hierbij zijn gelukkig geen gewonden gevallen. De bus kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een tractor. De bus moest uitwijken en kwam op de verkeerde rijbaan terecht. Hierbij raakte hij slechts licht een auto die bij het stoplicht stond te wachten. In de bus zaten ten tijde van het ongeval enkele passagiers. Een meisje dat voorin zat kreeg de hardste klap te voortduren en ook de chauffeur raakte in eerste instantie gewond.

Vlak na het ongeval passeerden er enkele militairen die eerste hulp boden en de passagiers uit de bus haalden. Het meisje is afgevoerd naar het ziekenhuis en ook de chauffeur. Deze kon na controle weer naar huis. De VOA heeft sporen veilig gesteld. Door het ongeval was het een grote verkeerschaos in en om de wijk Westenholte. Want al het verkeer werd door de wijk gestuurd.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *