Oudere man te water aan de Rijnlaan

Zwolle – Maandag avond rond de klok van 18:00 kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten dat er een persoon te water zou zijn geraakt aan de Rijnlaan.
Ter plaatse bleek er inderdaad een persoon in het water te liggen. Het betrof een oudere man. Deze is onderzocht door het aanwezige ambulancepersoneel. 

Het oudere echtpaar was eindje aan het lopen toen de vrouw nog even snel naar huis moest. Zij vroeg haar man om even daar te wachten op haar. 
Eenmaal terug gekomen was haar man daar niet meer. Na zijn naam roepen kreeg ze contact en bleek de man in het water beland te zijn. Hierop zijn de hulpdiensten opgeroepen.
De man is er door de brandweer uitgehaald en behandeld door het ambulancepersoneel. Naast lichte onderkoeling hield de man er slechts een nat pak aan over. Na onderzoek is de man en vrouw incl boodschapenkarretje naar huis gebracht om weer lekker op te warmen naast de kachel.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.