Sinterklaas komt in koets aan in Westenholte Zwolle

Zwolle – Zaterdagmiddag kwam Sinterklaas dan ook eindelijk aan in Westenholte. Dit jaar was het geen paard of een auto.. maar een heuse koets. Dit omdat later twee kids mee mochten met de Sint.

Deze winactie was voor de kinderen opgezet door de plaatselijke winkeliersvereniging. Ook tijdens de festiviteiten in Wijkcentrum Het Anker was nog een wedstrijd te winnen, namelijk die van het mooist verklede pietje. Met de mogelijkheid om met Sinterklaas op de foto te gaan en een heuse Pietendisco werd de inkomst van De Sint afgesloten.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.