Lifeliner 4 komt ter plaatse voor bewoner met brandwonden (ge-update)

Zwolle – Zaterdag middag rond de klok van drie uur heeft er een korte brand gewoed in een woning in het Zonnehuis op de afdeling Stedenbuurt aan de Nijenhuislaan. Hierbij heeft een bewoner brandwonden opgelopen. Naast de brandweer is ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen uit Groningen. Deze kwamen ter plaatse met de heli, wat voor veel bekijks zorgde in de wijk Stadshagen.

Update: De bewoonster is helaas aan haar verwondingen overleden. Er was een brand uitgebroken op het balkon van haar appartement. Zij was op dat moment aan het roken op het balkon. Hoe het heeft kunnen gebeuren zal forensisch onderzoek moeten uitwijzen.

Patient wordt ambulance ingeladen

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *