Ongeval letsel Blaloweg met de Katwolderweg

Zwolle – Zondagmiddag rond de klok van kwart over vier kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een ongeval letsel op de kruising Katwolderweg met de Blaloweg.
Bij dit ongeval waren twee auto’s betrokken. De kleine auto heeft de grote auto achter hard geraakt waardoor het achterwiel los kwam en de auto spinde. De bestuurster van de kleine auto raakte licht gewond en is meegenomen naar het ziekenhuis ter controle. Brandweer kwam nog even polshoogte nemen om te kijken of zij konden assisteren. Zij kwamen net retour van een melding uit de binnenstad. Beide voertuigen zijn afgesleept door Wolves.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.