Verwarde vrouw gered uit water door brandweer

Zwolle – Dinsdag avond rond de klok van half negen kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een persoon te water aan de Spoolderbergweg in de IJssel. Daarop werden alle hulpdiensten erop afgestuurd. Ook de traumaheli vanaf Eelde steeg op. 

Ter plaatse bleek er een verwarde vrouw in het water te zwemmen. Enkele roeiers van Hattem Roeit die er waren probeerden de vrouw in de boot te praten. Maar deze weigerde dat. De brandweer is er vervolgens met de boot heen gevaren en heeft de vrouw uit het water gehaald en overgedragen aan het aanwezige ambulance personeel. De traumaheli was ondertussen gecanceld en ging weer retour Eelde. De politie kwam nog even droge kleding brengen voor de vrouw. De vrouw is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *