Man zwaar gewond na valpartij met scooter

Zwolle – Maandagmiddag rond de klok van half vijf kwam er een melding binnen bij de meldkamer van een ongeval met letsel. Op de Papaverweg in de wijk Westenholte was een scooterrijder onderuit gegaan en was slecht tot niet aanspreekbaar. Doordat hij (slecht) niet aanspreekbaar was is ook de traumaheli opgeroepen. Deze is ter hoogte van Assen gecanceld.
Het slachtoffer is bij aankomst van de ambulance zo snel mogelijk in de ambulance gelegd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Dienst (VOA) heeft onderzoek naar het ongeval gedaan. Hierdoor was de kruising deels afgesloten.

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

2 gedachten over “Man zwaar gewond na valpartij met scooter

 • 1 juli, 2019 om 21:23
  Permalink

  Dag,

  Is het geen idee om de gezichten te blurren? Met name van het slachtoffer? AVG ?

 • 1 juli, 2019 om 21:30
  Permalink

  Hallo Niek,

  Blijkbaar perongeluk de ongeblurde foto’s geplaatst.
  Heb inmiddels de juiste versies geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.